onsdag 12 september 2007

Hej! Hey!

Jag heter Adam Oakley och jag kommer från Grand Rapids, Michigan. Men nu har min mamma och pappa flyttat till Nashville, TN. De heter Earl och Linda. Också har jag två bror som heter Justin och John. Justin är 26 år och är i armén och John är 19 år och tycker om att flyga. John vill bli en armé pilot. Jag är den bara syskon att är inte i armén.

Jag studerar ekonomi på Michigan Universitet och jag tycker om det. Jag tycker om många saker. Jag tycker om att spela is hockey och baseball, och laga mat. Min favorit mat är korv. Jag tycker om många dricker men min favorit när jag är torstig är Gatorade. Jag har inte resat till Europa men jag är interessad på Sverige, Tyskland och England.


My name is Adam Oakley and I come from Grand Rapids, Michigan. Now my mother and father moved to Nashville, Tennessee. The are name Earl and Linda. Also, I have two brothers named Justin and John. Justin is 26 years old and in the Army and John is 19 and likes to fly. John wants to be an Air Force Pilot. I am the only sibling that is not in the Army.

I study Economics at the University of Michigan and I like it there. I like many things. I like to play ice hockey and baseball and eat food. My favorite food is brats. I like to drink many drinks but my favorite when I am thirsty is Gatorade. I have not traveled to Europe but I am interested in Sweden, Germany, and England.

8 kommentarer:

FridaT sa...

Lyssnar man på mycket country music i Nashville, eller är det en myt?

Jakob sa...

Eftersom dina bröder är i armén, vill dem till Irak??? Eller hur ser ni på det?? Trevligt att höra från dig! =)

Emma L sa...

Hejsan :) hur mår du? Why would you like to go to Europe? Vad verkar intressant?

Fanny sa...

Haha, fan va najs! Armépilot, väldigt satsigt ;) Korv som favvomat? låter som en äkta amerikan, sånt tycker vi om, haha :D

Ingrid sa...

Haj!

Bara för att dina bröder är i armén beyder inte att du måste också :) Gör din egen grej :)

Att laga mat är jätteroligt :) vilka sorts rätter tycker du om?

Take care!
Ingrid

Matilda sa...

Hej !
Laga mat.. Härligt!
Vad är det du gillar att laga för något? Finns det något speciellt?
Kram Matilda :)

Emilia sa...

Hey Adam!

Howcome you decided to learn swedish? Varför vill du resa till just Sweden,England,Germany?

Ha det bra/Emilia

Emilia sa...

It doesn`t seem like you guys get our responds..??