fredag 14 september 2007

Om Ryan

Hej! Jag heter Ryan Mlynarek och jag kommer från Sterling Heights, Michigan. Jag är 21 år gammal. Jag bor i Ann Arbor och jag studerar psykologi och jag vill gå till läkarskolan. Jag är ett systor heter Rachel och hon arbetar för en reklambyrå. Min föräldrar bor i Michigan också och min pappa heter Mark. Mark är en farmaceut och arbetar på sjukhuset. Min mamma heter Cindy och hon säljer fastighet. Min mamma är bäst kocken i hela världen.

Min favorit filmer är Caddyshack, Old School, och Sandlot eftersom jag tycker om komedi. Jag tycker om att titta på idrotter på TV också. Jag tycker om många musik stilar också och jag lyssnar på Dave Matthews, Stever Miller Band, Toby Keith, och Eminem. Eminem kommer från Michigan och han födde upp om 20 kilometer bort från mitt hus.

Jag tycker om att spela ishockey, baseboll, och golf. Jag har inte flickvän så jag vill en vacker svensk flicka! Jag tycker om länge gångar på stranden och vacker solnedgångar..

11 kommentarer:

Victor sa...

Old School är en otroligt rolig film och att hålla sig för skratt när man ser den är omöjligt :D Om det är så kul att gå i skolan i USA bytar jag skola direkt ;). En riktigt bra komedi slår aldrig fel.

Möj sa...

Jag vill också sälja fastigheter som din mamma när jag har slutat skolan. :) Tjänar man mycket pengar på det i USA?

Emma L sa...

hejsan Ryan! Hur mår du? Väldigt fin bild :) /Emma

FridaT sa...

Jag vill också sälja fastigheter precis som "Möj".
Är det inte svårt att bli läkare i USA? Det är jättesvårt i sverige!

Matilda sa...

Hej Ryan!
Hur mår du? Läkare, intressant:)
Vad var det som fick dig att vilja bli det?
Kramar Matilda ;)

Jakob sa...

Titta, här har du redan fyra flickor att välja mellan!

Fanny sa...

Psykologilinjen sa du? Fy va najs! Har faktiskt själv funderat på att söka in där, är det intressant? Haha, svenska flickor lär du få när du kommer hit ;)

Emilia sa...

Ryan,

My list is very long, but i will try to make it short...
I like rock,indie,pop,singer-songwriter...:
The shins,Keane,Travis,The killers,Red hot chili peppers,Damien Rice,Coldplay. How about you?Do you like any of these?
My favorite movies are: Garden State,Forrest Gump,Crash...hm what else is there..?

How do you think it`s like to study swedish, is it hard,boring haha? How did you came up with that idea? Did you understand that part I wrote on swedish. Actually I would like to go to college in the U.S,but I don`t know where? There is so many of them! Any suggestions?Yours maybe,haha?

No,I don`t have a boyfriend.I`m still waiting for him to come and knock on my door!,haha,no...I`m just kidding! What about you?

Ha det bra!/Emilia

Emilia sa...

Hej Ryan,

Psykologi låter interesting! You can like...mess with people, hehe!

Is your last name american?

beatrice sa...

caddyshack är den bästa filmen av alla! :) på svenska heter den: "tom i bollen" take care

Sanne sa...

I think that it's so cool that you grew up so nere were Eminem lived. I really like his music it's fun and serious at the same time. Have you seen him perform live? /Sanne